Google Play'de ücretsiz krediler nasıl alınır?

2 yıl arkası

İle Vinicius

Reklamlar

Android'in resmi uygulama mağazası olan Google Play Store'da cep telefonumuza veya tabletimize indirebileceğimiz binlerce ücretsiz uygulama bulunmaktadır. Ancak diğer birçokları ve bunların çoğu ücretlidir. Neyse ki bunu bilmek mümkün Google Play'de ücretsiz kredi nasıl alınır?.

Google Play Store'da harcayabileceğiniz ücretsiz para kazanmanın yolu anketlerden geçer. Bu gerçek paradır, ancak yalnızca Play Store'da kullanılabilir; bununla yalnızca ücretli uygulamaları satın alamayız, aynı zamanda oyunlara ve tabii ki film ve kitap kiralamaya veya satın almaya da harcayabiliriz. abonelik hizmetleri hakkında Kısacası Google Play Store'da bulunan tüm yazılım ve hizmetlerde.

Bu nedenle, daha fazlasını anlamanıza yardımcı olmak için Google Play'de ücretsiz kredi nasıl alınır, Bugünkü yazımı bu konuyla ilgili hazırladım. Daha fazlasını öğrenmek ister misiniz? O halde şimdi beni takip edin!

Reklamlar

Google Play'de ücretsiz krediler nasıl alınır?

Ücretli anketler içeren yanıt başına ödeme sistemi internette bir klasiktir. Mountain View şirketi de bunu uzun zaman önce Android işletim sistemi kullanıcıları için uygulamaya koydu. Google Görüş Ödülleri aracılığıyla çalışır.

Uygulamayı indirip yükleyin, şimdi Google Ödüllü Anketler'i açın. Ve ana ekranda topladığımız ve elimizde bulunan para olan Google Play bakiyesini göreceğiz. Ayrıca Görevlerim'de gerçekleştirmemiz gereken bekleyen aramalar olup olmadığını da görebiliriz. 

Reklamlar

Sol taraftaki menüde ana bölüm olan Görevlerim bölümü ve ayrıca anketlere ne zaman katıldığımızı ve bunlar için ne kadar ücret aldığımızı görebileceğimiz Ödül Geçmişi bölümü bulunmaktadır.

Yeni bir anketimiz mevcut olduğunda, sizi bu konuda bilgilendiren bir bildirim alacağız. Sadece bildirimi açmamız gerekiyor ve önceki ekran görüntüsünde ne göründüğünü göreceğiz. 

Bu şekilde kabul etsek de etmesek de böyle bir durumda ilerleyebiliriz. Bir veya birkaç sorumuz olacak ve sonunda bize aldıkları krediyi, yani cevap karşılığında bize verdikleri parayı anlatacaklar. Ve süresi bir yıl içinde dolacak olan bu parayı Google Play Store'da dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Reklamlar
Google Play'de ücretsiz krediler nasıl alınır?

Google Ödüllü Anketler ile ilgili akılda tutulması gerekenler

Kadınlar erkeklerden daha fazla anket alıyor

Kadınları ayrımcılığa uğratmak veya kadınları kayırmak gibi bir niyet yoktur; bu, genel olarak daha fazla bilgelik ve tarafsızlıklarından dolayı, ürünlerine değer vermek için kadınların fikirlerini arayan bir şirket stratejisidir. 

Yılın zamanına bağlıdır

Yılın zamanı aynı zamanda daha fazla veya daha az araştırma alınıp alınmayacağını da etkiler. Tipik olarak Google, alışveriş ve hediye vermenin arttığı bir dizi ay belirler. 

Hatta Google Opinion'da yapılan aramaların sayısı yılın son çeyreğinde, yani Kasım ayından Aralık ayına ve Noel'e denk gelen dönemde artıyor.

Hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Google Play'de ücretsiz krediler nasıl alınır? Bu yüzden blogdaki diğer yazıları takip etmeyi unutmayın, sizin için daha birçok haberim var!

Reklamlar

Yazar hakkında

Yazar

Vinicius, mobil ve teknolojik dünyayla ilgili farklı gadget'ları, uygulamaları ve diğer şeyleri yazmayı, indirmeyi, test etmeyi seven bir teknoloji aşığıdır.

Diğer insanlar okuyor: