Ruh eşinizi keşfetmenizi sağlayacak uygulamalar

2 yıl arkası

İle Vinicius

Reklamlar

Günümüzde pek çok ruh eşinizi keşfetmenizi sağlayacak uygulamalar popüler. Bekarsanız ve flört ya da yeni bir partner arıyorsanız, ancak iş sosyal bir hayat yaşamanıza izin vermiyorsa, ilginç insanlarla tanışmak için çevrimiçi tanışma uygulamalarını denemelisiniz.

Bu nedenle, konuyu daha iyi anlamanıza yardımcı olmak için ruh eşinizi keşfetmenizi sağlayacak uygulamalar Bugünkü yazımı bu konuyla ilgili hazırladım. Daha fazlasını öğrenmek ister misiniz? O halde şimdi beni takip edin!

Ruh eşinizi keşfetmenizi sağlayacak uygulamalar

Badoo 

Badoo, 190'dan fazla ülkede 400 milyon abonesi sayesinde en popüler arkadaşlık uygulamalarından biridir. Bekarlar için geliştirilen, Android ve iOS üzerinde çalışan platform, grafikleri Facebook'u oldukça anımsatan, toplantılara yönelik bir sosyal ağ türüdür.

İşlemi çok basittir, her üye kendi profiline karşılık gelen ve aynı zamanda coğrafi konumlanmış kadın ve erkek resimlerini alır.

Reklamlar

Kayıt Facebook veya başka bir hesap üzerinden yapılabilir. Uygulama ücretsizdir ancak en popüler profillere erişim ve sizi favorilerine ekleyenleri görebilme gibi ücretli hizmetleri içerir.

Günde en fazla 20 mesaj gönderebilirsiniz ve aynı kullanıcıya yanıt vermemesi durumunda yalnızca iki mesaj gönderebilirsiniz.

Reklamlar

Lovoo 

Lovoo, hâlâ ruh eşini arayanlar için bir flört uygulamasıdır. Ücretsizdir ancak aynı zamanda bir abonelik de sunar.

Lovoo, Android veya iOS'a indirdikten sonra, bu kategorideki diğer birçok uygulama gibi sizden Facebook, Google veya e-posta girerek kayıt olmanızı istiyor. Ve sizden konumunuzu etkinleştirmenizi isteyecektir (özel bir radar, sizinle tanımlanan kişi arasındaki mesafeyi size söyleyecektir). 

Tüm profil verileriniz yüklendikten sonra uygulama, ilginizi çekebilecek kişilerin bir listesini önerecektir. Kalp tuşuna basarak veya ilginizi çekmeyen X tuşuna basarak kararsız kalmanız durumunda her zaman kişinin profilini ziyaret edebilir, fotoğrafına tıklayarak detaylarını görebilirsiniz.

Reklamlar

Lovoo ile ücretsiz olarak 3 sohbet isteği gönderebilirsiniz, bunun yerine sınırsız istek göndermek istiyorsanız ek özelliklerin kilidini açmanız ve Lovoo Vip'e kaydolmanız gerekir. 

Ruh eşinizi keşfetmenizi sağlayacak uygulamalar

Tinder

Tinder, insanlarla tanışmak, sohbet etmek ve belki de randevu ayarlamak için kullanılan çevrimiçi tanışma uygulamalarının kralıdır. Ücretsizdir ancak bu türdeki tüm uygulamalar gibi, yalnızca ücret karşılığında sunulan, sınırsız beğeni ekleyebilen, profilinizin öğelerini gizleyebilen vb. seçeneklerin kilidini açmanıza olanak tanır.

Tinder'ı kullanmadan önce bir Facebook hesabına kaydolmanız gerekir ve telefon numarasıyla doğrulama yapılacaktır. 

Android Game Store veya iOS App Store'dan indirdikten sonra ilk giriş yaptığınızda konumunuzu açmanız ve servise kaydolarak kimliğinizi doğrulamanız istenecektir.

En iyileri hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Ruh eşinizi keşfetmek için uygulamalar? Bu yüzden blogdaki diğer yazıları takip etmeyi unutmayın, sizin için daha birçok haberim var!

Reklamlar

Yazar hakkında

Yazar

Vinicius, mobil ve teknolojik dünyayla ilgili farklı gadget'ları, uygulamaları ve diğer şeyleri yazmayı, indirmeyi, test etmeyi seven bir teknoloji aşığıdır.

Diğer insanlar okuyor: