Fotoğraflardaki insanları yaşlandıracak uygulamalar

2 yıl arkası

İle Vinicius

Reklamlar

Önümüzdeki 20 ila 50 yıl içinde nasıl olacağını hiç merak ettiniz mi? Fotoğraf düzenleme uygulamalarının ortaya çıkmasından önce yaşadıysanız, tek yapabileceğiniz dönüşümü hayal etmekti: Zihninizdeki görüntü muhtemelen ebeveynlerinizin veya büyükanne ve büyükbabanızın yüz özelliklerine dayanmaktadır. Şimdi var fotoğraflardaki insanları yaşlandıracak uygulamalar.

Bu nedenle, en iyileri daha iyi anlamanıza yardımcı olmak için fotoğraflardaki insanları yaşlandıran uygulamalar, Bugünkü yazımı bu konuyla ilgili hazırladım. Daha fazlasını öğrenmek ister misiniz? O halde şimdi beni takip edin!

Fotoğraflardaki insanları yaşlandıracak uygulamalar

1.FaceApp

FaceApp, yaşa göre filtrelenmiş selfie'lerden bu makalenin yazıldığı sırada trend olan abartılı, göz alıcı yüzlere kadar internetteki bazı viral yüz değişikliklerinin ardındaki sırdır.

Yaş ilerleme uygulaması yalnızca atlamanıza veya bir sonraki viral trend veya meme olmanıza olanak sağlamakla kalmaz. 

Reklamlar

Daha genç bir görünüm kazandırabilir, bıyık ya da farklı bir ifade eklemenizi sağlar. Kısacası artık fotoğrafları düzenlerken oynatmanın yerine geçebileceksiniz.

Ancak FaceApp'ın da son yıllarda gizlilik endişelerinden payına düşeni alması şaşırtıcı değil çünkü yüz fotoğraflarıyla çalışıyor. 

Neyse ki, yaş ilerlemesi uygulamasının yapımcısı, iddialarını desteklemek için gizlilik politikasına uygun hareket ederek bazı uzmanların ve kullanıcıların şüphelerini ortadan kaldırdı. Ancak genel olarak herhangi bir uygulamayı kullanırken dikkatli olmanız tavsiye edilir.

Reklamlar

FaceApp, uygulama içi satın alma teklifleri olmasına rağmen resmi mobil mağazalarında ücretsizdir.

2. YouCam Makyajı

YouCam Makyaj, Time Machine işlevi Ağustos 2021'de ortaya çıkana kadar en çok güzellik filtresi uygulaması olarak biliniyordu. Bu güncellemeyle yılın en akıllı yaş ilerleme uygulaması haline gelebilirdi.

Uygulamanın Zaman Makinesi işlevi, Üretken Çekişmeli Ağ (GAN) teknolojisini benimser. Sonuç olarak, eski fotoğraflar tam olarak geliştiricinin basın bülteninde tanımlandığı gibidir: hiper gerçekçi. 

Reklamlar

Bu başarıyı, belirli bir yaş grubunu seçmenize olanak tanıyan uygulamanın arayüzü ile birleştirin ve daha önce hiç olmadığı gibi bir yaş ilerlemesi uygulaması deneyimine sahip olun.

YouCam Makyaj'ı ücretsiz olarak edinebilirsiniz. 

3. Snapchat'te

Snapchat bir başka sosyal medya platformudur. Ancak Snapchat'in yıllardır neyle ilgili olduğunu bilenler için, uygulamanın yüz filtreleri onu birinci sınıf kılıyor.

Snapchat'i bu listede yapan şey, uygulamadaki yaş ilerleme filtrelerinin sayısıdır. Bunun nedeni platformun son yıllarda popüler hale gelen zaman makinesi filtresidir. Daha sonra kullanıcı topluluğu gruba özel sürümler eklemeye devam etti.

Bazı filtreleri kendiniz denemek için ücretsiz uygulamayı edinin. Orada, kamera düğmesinin yanındaki gülen yüze gidin ve tercih ettiğiniz filtreyi seçmek için tarama simgesine tıklayın.

hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? fotoğraflardaki insanları yaşlandıracak uygulamalar? Bu yüzden blogdaki diğer yazıları takip etmeyi unutmayın, sizin için daha birçok haberim var!

Reklamlar

Yazar hakkında

Yazar

Vinicius, mobil ve teknolojik dünyayla ilgili farklı gadget'ları, uygulamaları ve diğer şeyleri yazmayı, indirmeyi, test etmeyi seven bir teknoloji aşığıdır.

Diğer insanlar okuyor: